Top Trouwringen
Ook in Corona tijd kunt u gezellig trouwringen komen passen gewoon even een afspraak maken tel: 0206256121

U gaat trouwen en u bent opzoek naar witgouden trouwringen in Amsterdam dan kunt u bij top-trouwringen in het hartje van Amsterdam een prachtige collectie bekijken en passen. top-trouwringen in Amsterdam heeft een geweldige collectie gouden trouwringen en al deze modellen kunnen wij voor u ook in witgoud maken zo worden de mogelijkheden oneindig.

Bekijk de mooiste collectie witgouden trouwringen in AmsterdamMaar wat is witgoud nou eigelijk ???

Witgoud bestaat meestal uit een combinatie van geelgoud, zilver, palladium en/of mangaan. Vroeger werd veelal nikkel gebruikt in plaats van palladium, doordat dit goedkoper is en het resultaat mooier wit is. Tegenwoordig wordt bij Top trouwringen Amsterdam nikkel niet meer in wit goud verwerkt omdat het allergische reacties kan veroorzaken.

De vraag wat is witgoud kan niet helemaal in detail beantwoord worden. Dit komt doordat de exacte samenstelling van witgoud verschilt per trouwringen atelier, waardoor er verschillende tinten witgoud mogelijk zijn. Omdat het witgoud af te werken wordt het vaak nog bedekt met een laagje rhodium, wat witgouden sieraden de witte en blinkende finish geeft.
Dus ook voor witgoud bent u op het juiste adres bij top trouwringen in het hartje van Amsterdam